Okul 2030

Geleceği bugünden gerçekleştirmek

25 yıllık başarı geleneği inovasyonla bir araya geldi ve Eraslan Okulu geleceğin bireylerini yetiştirmek için yola çıktı. Hedefimiz hep bir adım önde olmak ve geleceği bugün gerçekleştirmek.

Hedefleri peşinde ilerleyen öğrencilerin, alanında en yetkin öğretmenlerle buluştuğu Eraslan Okulunda, her adımı başaracağımızı bilerek atarız.

Öncü bir okul olmak inovatif olmayı, çok çalışmayı ve hep bir adım önde olmayı gerektirir.

Eraslan Okulu

Büyük Bir Eğitim Ailesi

Eraslan Okulu, çalışkan ve yönetebilen bireyler yetiştirmeyi hedefler. Okulun tüm hedeflerinin altyapısında hakkaniyetlialçak gönüllüdürüst ve ahlaklı olmak esastır. Eraslan Okulunun öncelikli hedefi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü ile özetlenebilir:

"Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak! Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır.”

Bireyin toplumda kendisine ve çevresine fayda sağlayabilmesi için önce iyi bir karaktere, sonra da çalışkan olmaya ihtiyacı olduğuna inanırız. Okul salt başarı odaklı bir anlayış ile öğrenci yetiştirmez, fakat başarı çoğu zaman çalışkan olmanın doğal bir sonucu olarak gelir. Okulun başarı anlayışındaki tek kıstası akademik değildir. Eraslan Okulu sosyal ve akademik başarı sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefler, öğrencilerinin üretebilen ve yönetebilen vasıflara sahip olmalarını ister.

Öz disiplin okulun öğrencilerine koyduğu en nihai hedeftir. Okul öz disiplin sahibi, kurallara ihtiyaç duymadan düzenli hareket edebilen ve davranışlarının sorumluluğunu alabilen bireyler yetiştirmeyi hedefler. Öz disiplin kişinin toplum içindeki bireysel gelişiminin sürdürülebilirliğinin en önemli yapı taşı olarak görülür.

Okul bir sosyal statü sembolü olmayı değil, bir akademik ve sosyal gelişim merkezi olmayı hedefler. Okulun ve öğrencilerinin toplumda alçak gönüllü olmaları bu ilkenin esasıdır.

Yöneticiler

Egem Eraslan

Kurucu temsilcisi

Karşıyaka, İzmir doğumlu Egem Eraslan, ilköğretim ve lise hayatını Özel Ege Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri Boston Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümünde tamamlayan Eraslan, iş hayatına ABD’de başlamış, 2015 senesinde Eraslan Okulunun Kurucu Temsilciliği görevini üstlenmiştir.

Kerem Eraslan

Yönetim Kurulu Üyesi

Karşıyaka, İzmir doğumlu Kerem Eraslan, ilköğretim ve lise hayatını Özel Ege Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Amerika Birleşik Devletleri Boston Üniversitesi Ekonomi Bölümünde tamamlayan Eraslan, iş hayatına okul öncesi eğitim kurumu yöneticiliği ile başlamış, 2016 senesinde Eraslan Okulunun yönetim kadrosuna katılmıştır.

Bahar Erdem

Ortaokul Müdür Yardımcısı

İzmir doğumlu Bahar Erdem, lise öğrenimini İzmir Kız Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde tamamlayan Erdem, iş yaşamına İzmir’de başlamış ve 2008 yılından itibaren Türkçe öğretmenliği ve bölüm koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

2016 senesinde Eraslan Okuluna katılan Erdem, 2018-2019 eğitim- öğretim yılı itibariyle görevine Ortaokul Müdür Yardımcısı olarak devam etmektedir.

Nur Canbaz Akman

Okul Müdürü

Çanakkale doğumlu Nur Canbaz Akman, lisans eğitimini Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümünde tamamlamıştır. Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi üzerine Yüksek Lisans yapan Akman, yine aynı üniversitenin Kariyer ve Gelişim Merkezinde (KAGEM) iş hayatına başlamıştır.

2008 senesinden bu yana eğitim yöneticiliği yapan Akman, Eraslan Okuluna Kurucu Müdür Yardımcısı olarak başlamış, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı itibariyle de Okul Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.

Pınar Taşezen Arslan

İLKOKUL AKADEMİK KOORDİNATÖRÜ

Kütahya doğumlu Pınar Taşezen Arslan, lise öğrenimini Uşak Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamlayan Arslan, sonrasında Yeditepe Üniversitesinde, Eğitim Yönetimi ve Denetimi üzerine yüksek lisans yapmıştır.

İş yaşamına 2008’ de İstanbul’da başlamış, bu süreçte alanında birçok eğitim alarak sınıf öğretmenliği yapmıştır. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı itibariyle Eraslan Okuluna katılarak Akademik Koordinatörlük görevini üstlenmiştir.

Elvan Yüksel

İlkokul ve Anaokulu Müdür Yardımıcısı

İzmir doğumlu Elvan Yüksel, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlamıştır. 13 sene Psikolojik Danışma ve Rehberlik öğretmenliği yapmış olan Yüksel, bu süreç boyunca alanında bir çok eğitim almıştır.

2011 senesinden itibaren koordinatörlük ve eğitim yöneticiliği görevlerinde bulunan Yüksel, 2016 senesinde Eraslan Okuluna katılarak İlkokul Müdür Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.