Ulusal Sınavlarda Değişmeyen Eraslan Başarısı

2023 LGS Sonuçları

Her 3 öğrencimizden 1’inin Türkiye genelinde ilk %5’lik dilimde yer aldığı 2022 Liseye Geçiş Sınavını başarıyla tamamladık.

Aldıkları farklılaştırılmış eğitim ile bireysel ihtiyaçlarına yönelik hazırlık çalışmalarını başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Şimdi Eraslan High zamanı!

Bu yıl öğrencimiz Zeynep Özen, 500 tam puan alarak Türkiye’nin en başarılı ilk 500 öğrencisi arasında yer aldı.

türkİYE GENELİ YÜZDELİK DİLİM ORTALAMALARI

%3

Her 7 öğrencimizden 1’i, 2023 LGS sınavında Türkiye’nin ilk %3’lük diliminde yer aldı.

%5

Her 3 öğrencimizden 1’i Türkiye’nin ilk %5’lik diliminde, öğrencilerimizin tamamına yakını %10’luk dilimde yer aldı.

Eraslanlıların 2023 LGS puan ortalaması 416,40.

Ders Bazında Başarı Ortalamaları

Eraslan öğrencileri başta Matematik ve İngilizce olmak üzere tüm derslerde Türkiye başarı ortalamasını yaklaşık ikiye katlayarak bu yıl da istikrarlı bir başarı elde ettiler.

Tüm Dersler Başarı Ortalamaları

Eraslanlılar, tüm derslerde elde ettikleri %83.1 başarı ortalamasıyla, Türkiye ortalamasının 30 puan üzerinde başarı elde ettiler.

Şimdi Eraslan High Zamanı!

Eraslan Okulunda aldıkları eğitim ile ulusal ve uluslararası birçok platformda akademik öz güvenlerini en iyi şekilde ortaya koyan öğrencilerimiz Eraslan High’a hazırlar.

Eraslan High, bilim temelli ve çift dilli eğitim programıyla her zaman daha fazlasını hedefleyen lise öğrencilerini bekliyor.