Adresimiz

Karşıyaka, İzmir 35590

T. 0 (232) 325 99 67

Re. info@eraslan.k12.tr

Okulumuz Mavişehir 2. Etap Blokları’nın önünde, deniz kıyısında yer almaktadır.

• Yakın mesafede yaşayan öğrencilerimiz, yürüyerek ya da bisikletle okula kolay ve güvenli bir şekilde erişim sağlarlar.

• Uzak mesafede yaşayan öğrencilerimiz, okulun anlaşmalı olduğu servis firması ile ulaşımlarını sağlarlar.

Şahsî aracınızla ulaşım:

• Karşıyaka'dan ulaşmak için sahil yolunu takip edebilir, Ege Park Alışveriş Merkezini sağınıza, İzmir Körfezi’ni solunuza alarak ilerleyebilirsiniz.

• Alternatif olarak Caher Dudayev Bulvarı’nı kullanabilir, Koçtaş'a gelmeden sola dönerek Tay Park'a çıkabilirsiniz. Tay Park'ı geçip deniz hizasında Eraslan Kampüsü’ne ulaşabilirsiniz.

Toplu taşıma ile ulaşım:

• Mavişehir bölgesine otobüs ve tramvay ile ulaşabilirsiniz. Bostanlı Vapur İskelesi’nden kalkan 821 ve 227 numaralı otobüsler, okulumuzun girişine kadar ulaşmaktadır.