Başarılı bir ekip ancak birbirinden ilham alan takım arkadaşlarından oluşur.

Disiplini ve motivasyonu ile Eraslan eğitim ailesine ilham verecek takım arkadaşları arıyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

If you are applying as an International Instructor,
please provide us with your resume at info@eraslan.k12.tr

45150008_497271907422338_1280502945493811200_n[1].jpg

“Eraslanlı olmak, çalışma hayatımda farkındalığımın artmasını sağladı. İş hayatımda sorgulama, muhakeme etme, empati kurma, ayrıntıları görme ve bunları takım halinde yapabilme becerilerimi geliştirdi. Fikirlerimi ve önerilerimi özgürce sunabildiğim bu ortamda yaratıcılığım daha da gelişti ve kendime olan güvenim arttı.

Okulumuzu ziyaret eden herkesin hayran kaldığı, her fırsatta ‘çok güzel bir okul için çalışıyorsunuz, çok şanslısınız’ dediği ve bunu duyduğumda göğsümün kabardığı bu huzurlu ortamda denizi ve gökyüzünü özgürce görebiliyorum, balıkçı kayıklarının sesini, pelikanların gezintisini ve denizin mis kokusunu içime çekerek güne başlıyorum. ‘İyi ki’ dediğim yerdeyim...

Burada olabildiğince içten, ortak bilincin hakim olduğu bir çalışma dinamiği mevcut. Aldığımız her sorumluluğu hoşgörü, nezaket ve saygı içerisinde yerine getiriyoruz. Eraslan ailesi birbirine her koşulda destek olabilecek takım arkadaşlarından ve güzel dostluklardan ibaret.”

-Semra Türkgeldi, Yönetici Asistanı