Okula Güvenli Bir Başlangıç

Akademisyenlerle bir arada hazırladığımız okul öncesi eğitim programının ilk adımı öğrencilerimiz ile güven bağı kurmaktır. Bu bağ ile okula başlayan öğrenciler sağlıklı ve kalıcı arkadaşlık kurar, okula mutlu bir başlangıç yaparlar.

Öğrencilerin okula başladıkları zamanki hazırbulunuşluğu ve bireysel farklılıkları, onlara olan yaklaşımımızı belirleyen en önemli unsurlardır.

oryantasyon haftası

Eraslan Bilingual Anaokuluna kayıt olan her öğrenci, okula başlamadan önce sınıf öğretmeni ve Bilingual öğretmenleriyle tanışır.

Öğrencilerin öğretmenleriyle yaptığı bireysel kaynaşma çalışmaları kısa sürede güven bağına dönüşür.

Oryantasyon programının ikinci aşamasında arkadaşlarıyla tanışan öğrenciler, yaptıkları grup aktiviteleriyle arkadaşlıklarını pekiştirirler.

Oryantasyon programına rehber öğretmenlerimiz önderlik eder ve öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını gözlemlerler.

Oryantasyon sürecinde ihtiyaç duyan aileler ile yapılan görüşmelerde öğrencinin okuldaki gelişimini evde devam ettirmesi için fikir alışverişlerinde bulunularak iş birliği yapılır.