İki Dilli Çocuklar Yetiştirmek

Empowerıng Future Mınds

Eraslan’da geliştirdiğimiz Bilingual Learners programının ilk gününden bu yana öğrencilere iki dilli bir okul hayatı sunuyoruz.

Peki, nedir bu iki dillilik ve biz neler yapıyoruz?

Bir Adım Önde Olmak

Eraslan’da akademik yaşam

Bilim ve teknoloji alanındaki meslek seçimlerinin ağırlık kazandığı günümüzde, öğrencilerin bu meslekler için gerekli bir takım becerileri okul çağında geliştirmelerini hedefliyoruz.

Peki, bu süreci hangi aşamalarda gerçekleştiriyoruz?

Eraslan Blog

kampüste yaşam

Eraslan HIGH

Class of 2023 base camp

Bu yıl Eraslan’da liseye başlayan öğrencilerimizle okul öncesi Birlik Kampına çıktık. Doğayla iç içe, teknolojiden ve günlük telaşımızdan uzak geçen kampta birbirimizi daha iyi tanıdık ve zorlukların üstesinden bir arada geldik.

Bir Eğitim Yılını Daha Başarıyla Tamamladık

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı nasıl geçti?

Öğrencilerimiz ulusal ve uluslararası birçok platformda akademik öz güvenlerini ortaya koyarken, en çok da sosyal sorumluluklarını yerine getirmenin haklı gururunu yaşadılar.

Bu yıl yollarımız kimle kesişti?