İlkokula Güvenli Bir Başlangıç

Eraslan’da ilkokula başlamak, gelişmekte olan genç zihinler için heyecan verici bir deneyimdir.

Eraslan’a özel eğitim programıyla kusursuz bir akademik eğitim alan öğrenciler, beceri odaklı çalışmalarla aldıkları eğitimi donanıma çevirirler.

Oryantasyon Haftası

Eraslan Bilingual İlkokuluna başlayan öğrenciler, okul başlamadan önce Bilingual öğretmenleriyle tanışırlar.

Kısa sürede güven bağına dönüşen bu tanışma, beraberinde yeni arkadaşlıkları doğurur.

Oryantasyon haftası boyunca rehberlik öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri, öğrencilerin bireysel farklılıkları ve hazırbulunuşluklarını gözlemler.

Her günün sonunda aileler ile yapılan görüşmeler ve ortak çalışmalarla okula başlangıç sürecini iş birliği içerisinde tamamlarız.

Eraslan’da öğrencilere iki şeyi kazandırmak esastır: kökler ve kanatlar.

Eraslan Bilingual İlkokulu öğrencileri güvenle bağlandıkları okullarında değerlerini öğrenir ve geleneklerini tanır. Ağaç, bu köklerden beslenir.

Öğrenciler bireysel gelişimleri için gerekli olan tüm ihtiyaçlarını okuldan alırlar ve okul, onlara bağımsız uçabilecekleri kanatlarını verir. Bu iki kanat, dayanıklılık ve becerikliliktir.

temel becerİ kazanımı

Eraslan’da uyguladığımız eğitim programı, öğrencilere temel beceri kazandırmayı hedefler. Güvenli bir ortamda risk almalarını teşvik ettiğimiz öğrenciler, keşfederek öğrenirler.

Böylece ilkokulda öğrenmeye istekli, keşfe açık, beceri sahibi öğrenciler yetişir.

bİreysel sorumluluklar

Deneyimleyerek öğrenmek beraberinde bireysel sorumlulukları getirir. Eğitim programı kapsamında yapılan tüm çalışmalarda öğrencilerin bireysel sorumluluk alması ve yıl boyunca sorumluluklarını yerine getirmesi esastır.

Bu sayede kendilerine ve çevrelerine katkı sağladığını gören öğrenciler, onları akranlarından farklı kılan bir özgüvene sahip olurlar.

kusursuz bİr akademİk eğİtİm

Öğrenciler ilkokulda zorlu fakat heyecan verici bir akademik eğitim alırlar. Bilim temelli bu program ile sorgulamayı öğrenir, deneyler yapar, araştırır, proje üretir ve kendi fikirlerini geliştirirler.

bılıngual okul

Akademik eğitimlerini İngilizce ve Türkçe dillerinde Bilingual olarak alan öğrenciler, kazanımlarını uluslararası geçerliliği olan şekilde edinirler.

Toplum bİlİncİ ve sosyal sorumluluklar

İlgi alanlarını topluluklar halinde geliştiren Eraslanlılar, topluma katkı sağlayarak büyürler.

Topluluklarda yer alan her öğrenci, yıl boyunca bir sosyal sorumluluk projesi seçer ve topluluğuyla bir arada bu projeyi yürütür.

Kültür mirası Eraslan’da başlar.