Anaokulunda Bireysel Sorumluluk Almak

Eraslan Okuluna başlayan her öğrenci yıl boyunca belirli sorumluluklar üstlenir. Temel becerilerine uygun olarak verilen bu sorumluluklar, yılın sonunda öğrencilere onları akranlarından farklı kılan bir takım özellikler kazandırır.

Her sınıfta Star of the Day unvanını alan öğrenci, o günün akışını arkadaşlarıyla paylaşır, öğretmenine yardımcı olur, temel liderlik vasıflarını yerine getirir.

Başarma duygusunu deneyimleyen öğrenciler öğretmenleri tarafından cesaretlendirilir, sorumluluklarını yerine getirdikleri için övgüyle karşılanırlar.

programın amaçları

• Öğrencilere sorumluluk bilinci kazandırmak,

• Çevrelerine katkı sağladıklarını göstermek,

• Liderlik özelliklerini ortaya çıkarmak.

Programı Farklı Kılan Nedir?

Dilediğiniz bir gün Eraslan Okulunu ziyaret edin. Yaşayan bir okulun kararlı öğrencileriyle karşılaşacaksınız.

Eraslan yaşam becerileri eğitimi, öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmaları için tasarlandı.

Yeni fikirlere açık, sorumluluk sahibi bireylerin yetiştiği sınıflar kimi zaman uzay üssüne, kimi zaman bilim laboratuvarına dönüşür.

Güven bağıyla büyüyen Eraslan öğrencisi için yeni bilgiler keşfedilmeyi, yeni spor dalları denenmeyi, yeni başarılar elde edilmeyi bekler.

Öğrenciler, aldıkları sorumluluk bilinciyle okulu dünyaya açılan bir kapı olarak görürler.

Ve onlar için yüksek tavanlar değil, yalnızca gökyüzü vardır.