2024-2025 eğİTİM VE ÖĞRETİM YILI

ADAY ÖĞRENCİ KAYITLARI

Eraslan Bilingual Anaokulu ve Eraslan Bilingual İlkokuluna kayıt olmak isteyen aday öğrenciler, rehberlik mülakatı ve hazırbulunuşluk değerlendirmesi sonrası kayıt kabul hakkı kazanırlar.

Eraslan Bilim Ortaokuluna kayıt olmak isteyen öğrencilerin, Okula Giriş Sınavı veya Bireysel Kabul Sınavı sonuçları ve rehberlik mülakatları dikkate alınarak kayıt kabul hakkı verilir.

Eraslan High’a kayıt olmak isteyen öğrenciler Bireysel Kabul Sınavına katılabilir veya LGS sınav sonuçlarıyla başvuru yapabilirler. Eraslan High akademik başarı bursu takdiri tüm öğrenciler için LGS sınavı sonrası yapılır.

Veli İlişkileri birimimize hafta içi 09.00 - 17.00, Cumartesi günü 09.00 - 14.00 saatleri arasında 0 (232) 325 99 67 numaralı telefondan ya da veli.iliskileri@eraslan.k12.tr ile e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerin kayıt süreci olumlu gerçekleşen rehberlik mülakatı sonrası tamamlanmaktadır.

akademİk başarı bursu

Öğrenciler, Okula Giriş Sınavı, Bireysel Kabul Sınavları veya ulusal sınavlarda elde ettikleri başarı ile akademik başarı bursu hakkı kazanabilirler. Akademik başarı bursu hakkı kazanan öğrencilerin eğitim hayatları boyunca istikrarlı olmalarını bekleriz.

Spor Bursu

Eraslan Athletics sporcu bursu, okul takımlarında yer alacak olan 5. ve 9. sınıf öğrencilerine verilir.