25 yıllık başarı geleneği yenilikçi bir eğitim programıyla bir araya geldi ve Eraslan Okulu geleceğin bireylerini yetiştirmek için yola çıktı.

Hedefimiz hep bir adım önde olmak ve geleceği bugün gerçekleştirmektir.

Bir bakışta 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı

Her 6 öğrenciye 1 öğretmen

%40

Akademik başarı bursu alan öğrencilerin bursluluk ortalaması

Akademik başarı bursuyla okuyan öğrenci

%100

Özel ve resmî liselere geçiş hakkı

Anaokulu ve ilkokul

Eraslan Bilingual Anaokulu ve İlkokuluna kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, rehberlik öğretmenleri ile görüşme sonrası okula kayıt hakkı kazanırlar.

Kayıt görüşmeleri randevulu ve öğrenci katılımlı olarak gerçekleşir.

ortaokul ve lise

Eraslan Bilim Ortaokulu ve Eraslan High Lisesine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Okula Giriş Sınavı sonrası kayıt hakkı kazanırlar.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan LGS sınavı ile de başvuru yapabilen öğrencilere kalan kontenjan doğrultusunda kayıt hakkı tanınır.

Öğrencilerin okula başvurusunda iki sınavdan yalnızca bir tanesi değerlendirmeye alınır.

Hem Okula Giriş Sınavı hem de LGS Sınavına katılan ve bu iki sınavın sonuçları ile başvuru yapan öğrencilerin Eraslan High Liseye Geçiş Sınavı sonuçları değerlendirilmektedir.

Eraslan Bilim Ortaokulu ve Eraslan High Lisesine kayıt için Öğrenci İşleri departmanı ile görüşebilirsiniz.

T. 0 (232) 325 99 66

E-posta: ogrenci.isleri@eraslan.k12.tr

akademik başarı bursu

Öğrenciler, Okula Giriş Sınavları veya ulusal sınavlarda elde ettikleri başarı ile akademik başarı burs kazanırlar. Akademik başarı bursu alan öğrencilerin eğitim hayatları boyunca istikrarlı olmalarını bekleriz.

Spor Bursu

Eraslan Athletics-Spor Bursu, okul takımlarında yer alacak olan 5. ve 9. sınıf öğrencilerine verilir.