Kaydınız başarıyla tamamlandı.

16 Şubat 2019 Cumartesi

ORTAOKULA GİRİŞ SINAVI

Eraslan Ortaokuluna Giriş Sınavı

16 Şubat 2019 Cumartesi günü gerçekleşecektir.

4. sınıfta okuyan öğrenciler saat 10.00'da,

5, 6 ve 7. sınıflarda okuyan öğrenciler saat 13.00'da sınava katılacaklar.

9 Şubat 2019 Cumartesi

LİSEYE GEÇİŞ SINAVI

Eraslan hıgh liseye geçiş sınavı

9 Şubat 2019 Cumartesi günü gerçekleşecektir.

Tüm lise öğrenci adayları sınava saat 10:00'da katılacaklar.

bilgilendirme

• Sınav, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 80 soru, 120 dakikadan oluşmakta, Türkçe, matematik, fen bilgisi ve sosyal bilgiler alanlarından 20’şer soru içermektedir.

• 8. sınıflar için 80 soru, 120 dakikadan oluşan sınav, Türkçe, matematik, fen bilgisi, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük alanlarından 20’şer soru içermektedir.

• 9. ve 10. sınıflar edebiyat, tarih, coğrafya, matematik, fizik, kimya ve biyoloji ders konularını içermektedir.

• Sınava gelen öğrencilerin yanlarında kimliklerini getirmeleri gerekir.

• Sınav sonuçları İnternet sayfamız üzerinden açıklanacaktır. Kazanılan giriş hakkı ve burslar, kayıt önceliğine göre verilecektir.

• Sınav başlangıç saatinden en az yarım saat önce okulda olunması gerekir.

• Sınav esnasında öğrencilere eşlik eden ailelere içecek ve yiyecek ikramları yapılacaktır. Aileler, kampüs içerisinde yemek salonu ve kafeteryada öğrencilerini bekleyebilirler.