Adresimiz

T. 0 (232) 325 99 66

Re. info@eraslan.k12.tr

Ulaşım

Okulumuz Mavişehir Mahallesi 2. Etap bloklarının önünde, deniz kıyısında yer almaktadır.

• Yakın mesafede yaşayan öğrencilerimiz, yürüyerek ya da bisikletle okula kolay ve güvenli bir şekilde erişim sağlarlar.

• Uzak mesafede yaşayan öğrencilerimiz, okulun anlaşmalı olduğu servis firması ile ulaşımlarını sağlarlar.

Şahsi aracınızla ulaşım:

• Karşıyaka'dan ulaşmak için sahil yolunu takip edebilir, Ege Park Alışveriş Merkezini sağınıza, İzmir Körfezini solunuza alarak ilerleyebilirsiniz.

• Alternatif olarak Caher Dudayev Bulvarını kullanabilir, Koçtaş'a gelmeden sola dönerek Tay Park'a çıkabilirsiniz. Tay Park'ı geçip deniz hizasında Eraslan kampüsüne ulaşabilirsiniz.

Toplu taşıma ile ulaşım:

• Mavişehir bölgesine otobüs ve tramvay ile ulaşabilirsiniz. Bostanlı vapur islekelesinden kalkan 821 ve 227 numaralı otobüsler, okulumuzun girişine kadar ulaşmaktadır.