Eraslan Athletics

Spor bursu seçmeleri-9 mart cumartesi

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında Eraslan Okuluna başlayacak olan 5. ve 9. sınıf öğrencilerine spor bursu verilecektir.

• Erkek Basketbol

• Erkek Voleybol

• Kız Voleybol branşlarına verilecek olan burslar için başvuru koşulları aşağıda yer almaktadır.

öğrencilerden beklenen kriterler

1. Seçmelere katılacak olan öğrencilerin lisanslı olarak bir spor kulübünde oynamaları gerekir.

2. Öğrenci önce spor seçmelerine, seçmelerde burs hakkı kazandığı taktirde Eraslan Okulu Giriş Sınavına katılır.

3. Öğrenci, 9 ve 16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen Eraslan Okulu Giriş Sınavına katıldıysa yeniden sınava giremez.

4. Seçilen öğrencilere %20 spor bursu takdir edilecek olup, burstan faydalandıkları süre boyunca lisanlı olarak spor hayatlarına devam etmeleri ve bağlı oldukları kulübün antrenmanlarına düzenli olarak katılmaları beklenir.

5. Spor bursu, akademik başarı bursuna eklenir. Öğrencinin toplam bursluluk oranında bir kısıtlama yapılmaz. Örneğin; %40 akademik başarı bursu kazanan öğrenci aynı zamanda %20 spor bursu kazanırsa; toplam bursluluğu %60 olur.

6. Tüm burslar yalnızca eğitim ücretini kapsar.

Eraslan athletıcs-spor bursu seçmelerine katılım formu

Lütfen aşağıdaki seçeneklerden birini seçin.
Lütfen aşağıdaki seçeneklerden birini seçin. Sınava katılmamış olan öğrenciler için Okula Giriş Sınavı 16 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10.00'da yapılacaktır.