Bir Eğitim Yılının Daha Sonuna Geldik

Bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Geleceğe attığımız her adımda yalnızca kendimiz için değil, aynı zamanda içinde yaşadığımız toplum için de faydalı bireyler olmamız gerektiğini çok daha iyi anlıyoruz. Yaşadıklarımız bizi bir yaş daha büyütürken okulun hayatımızdaki yerini ve önemini daha iyi değerlendirmeye başladık.

Bu yıl yollarımız Karşıyaka Çocuk Evleriyle kesişti ve yıl boyunca sürdürdüğümüz sosyal sorumluluk projemiz, bize daha önce hiç tanımadığımız birbirinden samimi arkadaşlıklar kazandırdı. Karne coşkumuzu ise her yıl olduğu gibi sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmenin verdiği büyük gururla sahneye taşıdık. Öğrencilerimiz ve Okul Aile Birliğimizin bir arada çalışmasıyla 12 bisiklet artık Karşıyaka Çocuk Evlerindeki arkadaşlarımızın. Bu gurur ise hepimizin.

Yıl boyunca göğsümüzü kabartan, davranışları ve tutumlarıyla topluma örnek olan öğrencilerimiz; keyifli, mutlu ve güzel anılar biriktirdiğiniz bir yaz tatili olsun. İyi tatiller! #EraslanlıOlmak