Eraslanlıların FENBEG Başarısı

Bilimin ilerlemesine katkıda bulunmak ve fen okuryazarlığını ölçmek amacıyla uygulanan FENBEG'e katılan öğrencilerimiz, ilk %5'lik dilimde yer alarak üst düzey performans sertifikası almaya hak kazandılar.

%5’lik dilimde yer alan öğrencilerimiz;

Berkay Erol, Doruk Ünal, Yiğit Ege Doğan, Doğaç Karataş, İrem Özdemir, Deniz Ekerbiçer, Duru Furundaoturan, Defne Ceylin Uysal, Ercan Doruk Şahin, Eftelya Say.

Ortaokul öğrencilerinin Fen ve Teknoloji dersi kazanımları üzerine odaklanan uygulama, analiz etme, problem çözme, sentez yapma, tahmin oluşturma, tasarlama, planlama ve kanıtlama gibi üst düzey akademik becerileri ölçmektedir.

Eraslan Bilim Kurulu önderliğinde ulusal ve uluslararası birçok platformda rekabet eden Eraslanlılar, akademik öz güvenlerini en iyi şekilde ortaya koyarlar. #FENBEG