Bilingual Eğitimde Fark Yaratanlar

Bilingual öğretmenlerimiz Didem Hancı ve Işıl Yıldırım, Yaşar Üniversitesinde gerçekleşen 16. Yaratıcı ve Yenilikçi Öğretmen Semineri’nde Eraslan Bilingual eğitim programını anlattılar.

Katılımcılara, "21st Century Skills: Empowering the Future Minds" isimli 4 farklı atölyeden oluşan bir demo sergileyen öğretmenlerimizin sunumu övgüyle karşılandı.

Akademik eğitimin İngilizce ve Türkçe olarak iki dilde uygulandığı okulumuzda, disiplinler arası çalışmalar ile öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu 21. yüzyıl becerilerini eğitim programımıza entegre ediyoruz.

Hedefleri doğrultusunda yıl boyunca kararlı bir şekilde çalışan öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyor, kendileriyle gurur duyuyoruz.#EducationalRockstars