Eraslan Kütüphanesinde Yazarlar Geçidi

Eraslan Bilingual İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz yazar Defne Ongun'la, 3. sınıf öğrencilerimiz yazar Süleyman Bulut'la, 4. sınıf öğrencilerimiz ise yazar Gülşah Elitbank'la Eraslan Kütüphanesinde bir araya geldiler.

Eraslan'da "Critical Reading" okuma programı ile iki dilde iyi birer okuryazar olmalarını hedeflediğimiz öğrencilerimiz, yıl boyunca kütüphane öğretmenleriyle sorgulayıcı okuma, serbest okuma, literatür taraması ve yaratıcı düşünme çalışmaları yaparlar.

Öğrencilerimizin bu serüvenine alanında profesyonel isimler eşlik ederek onlara önderlik ederler.

Eraslan okuma programıyla ilkokuldan ortaokula geçen öğrenciler, okuma sevgisini kazanmış ve kültürel olarak kendilerini geliştirmiş bir şekilde mezun olurlar. #BilingualLiteracy