Student Led Conferences - Portfolyo Günleri

Merakla beklenen Portfolyo Günlerini öğrencilerimizin başarılı sunumlarıyla tamamladık.

Bilingual eğitim alan anaokulu öğrencilerimiz, her yılın ikinci döneminde yaptıkları akademik çalışmaları bir araya getirerek ailelerine İngilizce ve Türkçe olarak sunarlar.

Student Led Conferences adını verdiğimiz bu sunumlar, öğrencilerin iki dilde düşünme, problem çözme ve ifade becerilerini en iyi şekilde ortaya koymalarına olanak sağlar.

Ülke çapında uluslararası katılımcıların yer aldığı birçok konferansta akademisyenlerin dikkatini çeken Bilingual Learners programı, Eraslan öğretmenleri ve dil bilimciler tarafından geliştirilmekte ve uygulanmaktadır.

21. yüzyıl becerilerini öğrencilere en erken yaşta sunan bu program ile okul öncesi eğitimine başlayan öğrenciler, kısa sürede İngilizce ve Türkçe dillerinde doğal bir şekilde iletişim kurmayı öğrenir, iki dil kullanımını hayatlarının bir parçası haline getirirler.

Eraslan'da anaokuluna başlamak, genç zihinler için heyecan verici bir deneyimdir. #StudentLedConferences #BilingualLearners