Disiplinler Arası Araştırmalar ve Proje Sunumları

Eraslan'da ilkokul projeleri, derslerde işlenen konuları daha kapsamlı biçimde değerlendirmeye ve farklı bakış açısı geliştirmeye yöneliktir. Araştırma sürecinde disiplinler arası bilgi ve becerilerini kullanmaya teşvik ettiğimiz öğrenciler, çalışmalarını bir araya getirerek sunum hazırlığı yaparlar.

3. sınıf öğrencilerimiz "Kullanılabilir Su Kaynakları", 4. sınıf öğrencilerimiz ise "Ormanlarımız" konulu projelerini önce arkadaşlarına, daha sonra da ailelerine sundular.

Eraslan Bilim Kurulu desteğiyle uzun soluklu araştırma ve literatür taraması yapan öğrencilerimiz, disiplinler arası birçok çalışma ile projelerini şekillendirdiler.

İlkokul projeleri, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaları ürün haline getirmelerine ve akademik özgüvenlerini en üst noktaya taşımalarına katkıda bulunur. #EraslandaİlkokulaBaşlamak