Çevrenin Genç Sözcüleri

Çevrenin Genç Sözcüleri adlı ekoloji proje yarışmasına hazırlanan Eraslan Bilim Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, "Işık Kirliliğinin Canlılar Üzerindeki Etkileri ve Işık Kirliliğinin Azaltılması" konulu projeleri hakkında tanıtım çalışması hazırladılar.

Öğrencilerimiz Minel Çelikkol, Gülse Nur Ünal, Deniz Kumbaracı, Elif Naz Zavaroğlu, Su Onan, Deniz Arpacı, Yağmur Özcan ve Esila Öndeş'i tebrik ederiz.

Eraslan öğrencileri, yıl boyunca akademisyenlerle bir araya gelerek uzun soluklu bilim projeleri üzerinde çalışırlar. Akademisyenlerden oluşan Eraslan Bilim Kurulu ise öğrencilerimize ulusal ve uluslararası yarışmalarda rekabet edebilmeleri için ihtiyaç duydukları akademik ve altyapısal desteği sağlar. #EraslanlıOlmak