Sessiz Kitap Projesi - The Quiet Book Project

8 haftalık hazırlık sonunda "Sessiz Kitap" projelerini tamamlayan 4. sınıf öğrencilerimiz, Eraslan Bilingual Anaokulunda okuyan 6 yaş öğrencilerimize eğitim materyalleri tasarladılar.

Bilingual öğretmenleri Jessica Green ile çalışan 4. sınıflarımız, hayal güçlerini kullanarak tasarladıkları masalları içeren kitapları 6 yaş öğrencilerimize İngilizce olarak anlattılar.

Eraslan'da kendilerinden küçüklere destek veren ve onlara örnek olan öğrenciler yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

We are happy to announce the completion of our "Quiet Book" project, contributed by our 4th grade students.

After an 8 week planning and preparation, our 4th graders put together creative books for their little friends at the Eraslan Kindergarten. Once they completed the project, they told their stories to the 6 year olds, who played a major role in the story telling process, as they had to touch, move and interact with the books features.

Congrats to all our students who set great examples to one another. #EraslanSchool