Çevrenin Genç Sözcüleri

Çevrenin Genç Sözcüleri adlı ekoloji proje yarışmasına hazırlanan Eraslan Bilim Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri, Dokuz Eylül Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencisi Gülşen İşsever ile bir araya gelerek çevre sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişi yaptılar.

Eraslan'da akademisyenlerden oluşan Bilim Kurulu, öğrencilere yıl boyunca yaptıkları bilimsel araştırmalarda önderlik eder, proje yarışmaları ve bilim olimpiyatlarında yer alabilmeleri için ihtiyaç duydukları akademik ve altyapısal desteği sağlar.

Bu sayede öğrenciler TÜBİTAK, URFODU, Kanguru, FENBEG, MATBEG, Waterloo, Tales, Science Cup ve StarT gibi prestijli proje yarışmaları ve bilim olimpiyatlarında akranlarıyla rekabet ederler.