Placement Test

Eraslan Bilim Ortaokulu öğrencileri İngilizce Seviye Tespit sınavlarını tamamladılar.

Ortaokula başlayan öğrencilerin yabancı dil seviyeleri farklılık gösterebilir. Eraslan’da öğrenciler, yaz aylarında okul tarafından düzenlenen hızlandırılmış İngilizce kurslarına katılır, kısa sürede eksiklerini tamamlarlar.

Birinci dönem başında tüm seviyelerde Seviye Tespit sınavları yapılır ve tüm İngilizce dersleri bu sınavların sonucuna göre belirlenen seviye sınıflarında işlenir.

Öğrenciler, gelişimleri baz alınarak ikinci dönem tekrar yapılan Seviye Tespit sınav sonucuna göre sınıf değiştirebilir. Böylelikle tüm öğrenciler, eğitimleri boyunca yabancı dil potansiyellerini en üst seviyeye çıkarırlar. #PlacementTest