Henüz tanışmadığımız, bilmediğimiz arkadaşlarımız için hazırladığımız bilim kutularını sahiplerine ulaştırdık.

Böylece "Paylaşıyoruz" adını verdiğimiz sosyal sorumluluk projemizin ilk adımını gerçekleştirdik.

Eraslan'da üç temel değere inanırız: Kararlılık, Motivasyon ve Birlik.

Başarıya ulaşmanın en değerli tarafı ise bunu "birlik" halinde yapmaktır. Birlik olabilmek için de yaşadığımız toplumla bağ kurabilmeyi öğreniriz.

Öğrencilerimiz yıl boyunca devam edecekleri "Paylaşıyoruz" projesi için bilim, sanat, spor ve daha birçok konu hakkında Karşıyaka Sevgi Evlerinde yaşayan ve henüz tanışmadıkları arkadaşlarına kutular hazırlayacaklar.

Önümüzdeki beş ay boyunca bu kutuları arkadaşlarıyla paylaşacak olan Eraslanlılar, dönem sonunda ise arkadaşlarıyla tanışarak birlikte etkinliklere katılacaklar.

Heyecan ile Mart ayında arkadaşlarımıza göndereceğimiz bir sonraki kutuları hazırlamaya başladık. Eğitimin tamamlayıcı unsuru olan sosyal sorumluluk projelerimizde öğrencilerimize destek olan Okul Aile Birliğimize gönülden teşekkürlerimizi sunarız. #BenOkudumSenDeOku #BendeVarSendeDeOlsun#Paylaşıyoruz