"Gelenekten Geleceğe" Değerler Eğitimi

"Gelenekten Geleceğe" adlı değerler eğitimini tamamlayan Eraslan Bilingual İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, ülkemizde var olan farklı kültürleri tanıdılar.

Macera Atölyesi tarafından düzenlenen eğitim süresince “Eskiden nasıl evlerde yaşardık? Nasıl beslenirdik? Neler yerdik? Hangi ev eşyalarını kullanırdık? Nasıl giyinirdik?” sorularına yanıtlar bulan öğrencilerimiz, ülkemizin kültürel zenginliklerini Ebe Nine’nin anlatımıyla keşfettiler.

Eraslan’da öğrencilere iki şeyi kazandırmak esastır: kökler ve kanatlar.

Eraslan İlkokulu öğrencileri güvenle bağlandıkları okullarında değerlerini öğrenir ve geleneklerini tanır. Ağaç, bu köklerden beslenir.

Öğrenciler bireysel gelişimleri için gerekli olan tüm ihtiyaçlarını okuldan alırlar ve okul, onlara bağımsız uçabilecekleri kanatlarını verir. Bu iki kanat, dayanıklılık ve becerikliliktir. #EraslanlıOlmak