Eraslan'da Bir Gün

Yenilikçi bir eğitim programına hazır mısınız?

Bilingual anaokulu eğitimlerinin ilk dönemini tamamlayan 6 yaş öğrencilerimiz, ilkokul sıralarında aileleriyle birlikte yerlerini alarak Bilingual 1. Sınıf akademik programını keşfettiler.

Eraslan'da Bir Gün etkinliğine katılan ailelerimiz, Bilingual matematik, hayat bilgisi, bilim, kodlama ve müzik derslerine katıldılar.

Birlikte yediğimiz öğle yemeğinin ardından, öğrencilerimizin artırılmış gerçeklik (VR) kullanarak hazırladıkları Aura sanat sergisini gezdik ve günümüzü tamamladık.

Eraslan’da ilkokula başlamak, gelişmekte olan genç zihinler için heyecan verici bir deneyimdir.

Akademisyenlerle bir arada geliştirdiğimiz bilim temelli çift dilde eğitim programı, öğrencilere matematik, hayat bilgisi ve bilim derslerini iki dilde sunarken, deneyimleyerek öğrenme ve tüm bunları uluslararası geçerliliği olacak şekilde iki dilde gerçekleştirme olanağı sağlar. #BilingualLearners