İki Dilli Çocuklar Yetiştirmek

Empowerıng Future Mınds

Eraslan’da geliştirdiğimiz Bilingual Learners programının ilk gününden bu yana öğrencilere iki dilli bir okul hayatı sunuyoruz.

Peki, nedir bu iki dillilik ve biz neler yapıyoruz?


Bir Adım Önde Olmak

Eraslan’da akademİk yaşam

Bilim ve teknoloji alanındaki meslek seçimlerinin ağırlık kazandığı günümüzde, öğrencilerin bu meslekler için gerekli birtakım becerileri okul çağında geliştirmelerini hedefliyoruz.

Peki, bu süreci hangi aşamalarda gerçekleştiriyoruz?


Eraslan HIGH

Kültür, edebİyat ve sanat

Lise öğrencilerimizin hazırladığı dijital kültür, edebiyat ve sanat mecrası Ayraç’ın yeni sayısı İngilizce Supernova ekiyle beraber okuyucuyla buluşuyor.


#HepBirlikte

ERASLAN GURURLA SUNAR

Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin içeriğini oluşturduğu, Eraslan İllüstrasyon Topluluğu’nun renklendirdiği dijital şiir kitabımız yayında.


Eraslan Blog

kampüste yaşam


Orientation Week

okula mutlu bir başlangıç

Akademisyenlerle birlikte geliştirdiğimiz çift dilli eğitim programımızın en önemli basamağı, öğrencilerimizle güven bağı kurduğumuz oryantasyon haftasıdır. Bu sayede her öğrencimiz okula mutlu bir başlangıç yapar.


Eraslan HIGH

Class of 2026 base camp

Bu yıl Eraslan’da liseye başlayan öğrencilerimizle yelken kampına çıktık. Maceralarla dolu Base Camp boyunca birbirimizi daha iyi tanıdık ve doğada zorlukların üstesinden bir arada geldik.