Eraslan Okulu Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazır!

Geleneksel uzun masa kahvaltısıyla başladığımız seminer döneminde yeni takım arkadaşlarımıza “merhaba” dedik. Öğretmenlerimiz, PDR birimimizin hazırladığı birbirini tanıma, takım olma ve iş birliği çalışmalarının ardından akademik toplantılarına devam ettiler.

Oryantasyon, yeni başlangıçlar ve kademeler arası geçişlerde oldukça önem verdiğimiz süreçlerden. Önümüzdeki günlerde Bilingual Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimizi kucaklayacağımız için heyecanlıyız. Öğrencilerimizin okula mutlu bir başlangıç yapması ve bunu sene boyunca sürdürmeleri için çalışmalarımıza erkenden başladık.

Welcome back, EducatIonal Rockstars!

Seminars at the Eraslan School started off with our traditional long table brunch. We got to know our new team members and had a blast playing the ice breaker games.

Orientation by all means is one of the most valuable experiences we have at the Eraslan School. We're super excited to meet with our new students in the upcoming weeks. Let the countdown begin!