Eraslan Çocuk Edebiyatı Günleri

Bilingual Eraslan Okulunda anadilimizi sağlam temellere dayandırarak öğreniyoruz.

Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Eraslan Çocuk Edebiyatı Günleri'nde sahne sanatları, Türk ve Japon şiirleri, karikatür, öykü ve masal üzerine alanında uzmanlarla çalışmalar yaptık.

Yazar Fatih Erdoğan'ın açılışını yaptığı etkinliğimizi yıl boyunca yaptığımız çalışmaları kapsayan atölyelerle renklendirdik. Mitolojide seramik, kitap ayracı tasarlama, yaratıcı yazma, düşünme becerilerini geliştirici okuma ve deyimlerle sessiz sinema istasyonları kurduk.

Doğaçlama tiyatro grubumuz Fikr-i Doğaç, sürprizlerle dolu replikleriyle keyifli bir oyun sergilediler.

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Mitoloji'den Damlayan Öyküler kitabının satışıyla ise görme engelliler kütüphanesi yararına bağış topladık.