Okul Meclisimizi Seçtik

Kıyasıya geçen propaganda çalışmalarının ardından okul temsilcilerimizi seçtik. Ortaokul Meclis Başkanlığını Alper Avcı, İlkokul Meclis Başkanlığını Duru Sarıgülü ve Yıldırım Poyraz Çeliker üstlenecekler.

Yıl boyunca diğer okullar ile iş birliği yapacak olan meclis başkanlarımız, okul organizasyonlarında görev alacak, arkadaşlarının fikir ve önerilerini eğitim yöneticileriyle paylaşacaklar. Bu büyük sorumluluğu üstlenen öğrencilerimizi kutlar, başarılarının daimi olmasını dileriz.

We are pleased to introduce you to this year’s Student Council Committee. As a group, our middle school student Alper Avcı and our primary school students Duru Sarıgülü and Yıldırım Poyraz Çeliker, will provide the school community with dedicated service of our mission and cornerstones. We wish them good luck and success. #EraslanStudentCouncil

FullSizeRender.jpg